Content

24.04.14

Το καλοκαίρι ξεκινά με 3 νέες θεϊκές γεύσεις «δωδώνη»

Με άρωμα Κρήτης και φιλοδοξία να διευρύνει περαιτέρω τις γευστικές απολαύσεις που κρύβει το πραγματικό παγωτό υποδέχεται η «δωδώνη» το φετινό καλοκαίρι.

Οι νέες προτάσεις της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας premium παγωτού δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, έχοντας ως βάση έμπνευσης τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη.

Φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα ενώνουν τις γεύσεις τους με κομμάτια κερασιού και μαρμελάδα σύκου δημιουργώντας την πρόταση φυσικής δροσιάς Καλοκαιρινά Φρούτα.

Το κρητικό ανθότυρο συνδυάζεται με μέλι άριστης ποιότητας, ξηρούς καρπούς και σουσάμι για να μεταμορφωθεί με το μεράκι της «δωδώνη» σε παγωτό Κρητικό Cheesecake.

Σε ό,τι αφορά στη φημισμένη συλλογή των παρφέ «δωδώνη», η διαρκής αναζήτηση νέων προτάσεων απόλαυσης οδηγεί φέτος στο Παρφέ Φουντούκι, όπου ελληνικά φουντούκια ενώνονται με πραλίνα φουντουκιού για να διεκδικήσουν μια θέση στις προτιμήσεις των πιστών της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Οι τρεις νέες αυτές γεύσεις αυξάνουν το σύνολο των επιλογών απόλαυσης «δωδώνη» σε 46, όλες από 100% αγνό ελληνικό φρέσκο γάλα. Γεύσεις φυσικές, χωρίς συντηρητικά, που υπηρετούν τη γεύση του πραγματικού παγωτού, αλλά και αναδεικνύουν τις δυνατότητες της δημιουργικής ζαχαροπλαστικής, συνδυάζοντας την απόλαυση με την αγνότητα.

Παράλληλα, η εταιρεία, δίνοντας έμφαση στις εξειδικευμένες ανάγκες των καταναλωτών, προσφέρει και φέτος, σε συνεργασία με τη φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, τις γεύσεις Βανίλια, Τριαντάφυλλο και Σοκολάτα – Λεμόνι με sweete (το γλυκαντικό από το φυτό στέβια). Μέσω των γεύσεων αυτών το παγωτό απαλλάσσεται από τις θερμίδες της ζάχαρης, παραμένοντας ως επιλογή δροσιστικής απόλαυσης ακόμα και για αυτούς που θέλουν ή πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους.

Σε ό,τι αφορά στην παρουσία της εταιρείας στα super market, εντός Μαΐου, οι επιλογές των καταναλωτών στα παγωτά «δωδώνη» εμπλουτίζονται με τη συσκευασία Παρφέ Φιστίκι - Πραλίνα Φουντουκιού, αλλά και το συνδυασμό Βανίλια & Σοκολάτα – Λεμόνι με sweete (το γλυκαντικό από το φυτό στέβια), που αποτελούν από τις πλέον επιτυχείς γεύσεις στα καταστήματα της αλυσίδας. Περιλαμβανομένων των νέων αυτών αφίξεων, τα προϊόντα «δωδώνη» στα ράφια των super market αριθμούν 16 γεύσεις παγωτού, 3 frozen yogurt, καθώς και παγωτά της εταιρείας σε ξυλάκια και πυραυλάκια.

Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου συνεχίζεται η συνεργασία με την COSMOTE για το πρόγραμμα προνομίων DEALS for YOU. Μέσω του προγράμματος, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, οι φίλοι του θεϊκού ελληνικού παγωτού θα συνεχίσουν να μπορούν να απολαμβάνουν 2  παγωτά «δωδώνη» στην τιμή του 1.

Η «δωδώνη», στη συμπλήρωση 47 ετών λειτουργίας, παραμένει πιστή στις αξίες της παράδοσης, της ποιότητας, της αγνότητας και του σεβασμού προς τους καταναλωτές που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ελληνικό "Θεϊκό Παγωτό".

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «δωδώνη»

Η «δωδώνη» δραστηριοποιείται στο κλάδο του premium παγωτού από το 1967.

Κατέχει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά της Gelateria και διατηρεί ένα ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης των μοναδικών γεύσεών της στο κοινό.

Χρησιμοποιεί 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς (αυγά, φρούτα, ξηρούς καρπούς κλπ.) και εφαρμόζει όλους τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας τροφίμων κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η παραγωγή των παγωτών γίνεται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρίας στην Παλλήνη Αττικής, διασφαλίζοντας περισσότερες από 150 θέσεις εργασίας.

#   #   #