Παρφέ - Δωδώνη - Θεϊκό Παγωτό
Widget Image

Όταν φτιάχνεις παγωτό από το 1967 με την ίδια συνταγή, είσαι μοναδικός ή μονότονος; Για εμάς κάθε μέρα είναι μοναδική, γιατί έχει την ίδια απόλαυση, την ίδια ένταση, την ίδια αγωνία όπως και εκείνη την πρώτη μέρα που αποφασίσαμε να φτιάξουμε το πρώτο μας παγωτό.

+30 210 6071 300 info@dodoni.com.gr 31 Dodonis Str., Pallini,
Athens, 15351, Greece
Title Image

Παρφέ

Παρφέ - Δωδώνη - Θεϊκό Παγωτό

Parfaits

Τα πιο γνωστά παρφέ και από τα πρώτα στην ελληνική αγορά. Η συνταγή είναι μία και αναλλοίωτη από τότε, εκείνο το μικρό γαλακτοπωλείο στην Κυψέλη όπου το φρέσκο γάλα, η φρέσκια κρέμα γάλακτος, τα ολόφρεσκα αυγά και το χειροποίητο γλυκό του κουταλιού κυδώνι δημιούργησαν μια μοναδική κατηγορία παγωτού για την δωδωνη.

Σήμερα, πάνω από 50 χρόνια μετά, παρασκευάζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο εργοστάσιο της Δωδώνη στην Παλλήνη. Φρέσκα κυδώνια Πηλίου φτάνουν κάθε χρόνο στις αρχές του Οκτωβρίου και οι άνθρωποι της παραγωγής φροντίζουν για το καθάρισμα, και την ετοιμασία του γλυκού. Τα τραγανιστά, καραμελωμένα αμύγδαλα, τα φιστίκια και τα φουντούκια που καβουρδίζονται για να γεμίσουν με μυρωδιά και γεύση τα παρφέ δωδώνη, ψήνονται καθημερινά. Και οι πέντε πλέον γεύσεις των παρφέ είναι εξαιρετικές, γιατί φτιάχνονται με τα αγνότερα υλικά, από ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται τη δουλειά τους.

Ανακαλύψτε τις γεύσεις μας